Productoverzicht

Balkonhekken

HHI Metaalwerken is de specialist wat betreft het op maat en naar wens maken van alle soorten balkonhekwerken en balkon afscheidingen. Of het nu van RVS, aluminium of glas moet zijn,

Balkonrenovatie

HHI Metaalwerken geeft uw balkon een totaal nieuwe aanblik welk uw huis aanzienlijk verhoogd in aanzien en waarde. Uw balkon kan worden gerenoveerd zoals hij was, maar wij kunnen uw balkon ook een totaal nieuw aanzien geven.

Blikvanger

Opgebouwd uit: - Onderplaat voorzien van montagegaten t.b.v. fundatie. - Buitenbak: stalen gezette tranenplaat, voorzien van deuropening. - Bovenzijde een stalen korf (blikvanger) met grote opening.

Bobi

HHI Metaalwerken is uw leverancier van Bobi brievenbussen. Alle Bobi’s zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS) of van verzinkt staal. De Bobi is er in vele soorten en maten.

Dubbelstaafmat hek

Uw tuin mooi en duurzaam omheind met exclusieve onderhouds- vrije dubbelstaafmat hekwerken.

Gaashekwerken

Een zeer populaire, degelijk, maar onopvallend gaashekwerk dat op uiteenlopende locaties en terreinomstandigheden kan worden toegepast.

Glasbalkonhekken

Balkonhekwerken en privaatschermen met glasvulling verfraaiing van het woongenot HHI Metaalwerken is de specialist wat betreft het op maat en naar wens maken van alle soorten balkonhekwerken en privaatschermen met glasvulling.

Hangplek oplossingen

Demontabele en uit te breiden schuilhome t.b.v. hangplekken Opgebouwd uit: - Frames (profielbuis 50 x 50 mm) met aangelaste zitting en grondpositie. - Betonplex aan rug- en dakzijde.

Inzinkbare trottoirpaal

Inzinkbare trottoirpaal voor parkeerplekken en straatblokkering Inzinkbare trottoirpalen zijn ideaal voor toegewezen parkeerplekken of voor autoluwe straten en voetgangersgebieden.

Plantsoenhekwerk

HHI Metaalwerken realiseert plantsoen hekwerken op maat. In onze ruime sortering vindt u altijd het hekwerk wat past binnen uw stijl en budget.

Poortautomatisering

HHI Metaalwerken verzorgt vele soorten poort-automatisering voor particuliere- en bedrijfstoegangen, zowel boven- als ondergronds. Voorzien van sensoren, klembeveiligingen, zwaailampen en sleutelschakelaars.

RVS producten

RVS-producten van invalide-ingang en ballustrade-hekwerken tot gordijn-accessoires Het assortiment van HHI Metaalwerken is natuurlijk niet compleet zonder RVS.

Sierhekwerk Haarlem

Sierhekwerk model Haarlem stijlvol hekwerk ter afscheiding van parken en plantsoenen Met het sierhekwerk Haarlem geeft HHI Metaalwerken parken en plantsoenen een omheining van alure.

Sierhekwerk schuifpoort

U wilt uw stijlvolle omheining compleet maken met een toegangspoort, maar de ruimte is beperkt? HHI Metaalwerken heeft hier natuurlijk ook een oplossing voor: de vrijdragende schuifpoort.

Sierhekwerk toegangspoort

HHI Metaalwerken heeft voor elk sierhekwerk uiteraard een passende toegangspoort.

Speelkooien

Onze jeugd lekker bezig houden met sport en spel? Met onze speelkooien op maat kan de jeugd zich lekker uitleven met voetbal, basketbal en andere buitensport en -spelletjes.

Spijlenhekwerken

De spijlenhekwerken van HHI Metaalwerken zijn stijlvol, stabiel en sterk. Spijlenhekwerken geven uw terrein een representatief uiterlijk en biedt optimale veiligheid.

Spiltrappen

Een spiltrap is een uitstekend alternatief indien de ruimte niet toereikend is voor een “gewone” trap. Of indien u gewoon uw ruimte zo goed mogelijk wil benutten.

Staalconstructies

HHI Metaalwerken verzorgt vele soorten constructiewerken voor zowel bedrijven als particulieren. Een ervaren team van staal- en ijzerconstructeurs en lassers staan voor uw klaar en kunnen al uw wensen vervullen.

Terrein-beveiliging

HHI Metaalwerken beveiligd uw terrein, zowel particulier als industrieel gebied. Onverwacht bezoek wordt het hierdoor zeer moeilijk gemaakt uw terrein te betreden.

Toegangspoorten

U heeft geen behoefte aan ongewenst of onbekend bezoek op uw terrein? HHI Metaalwerken sluit uw toegang degelijk en mooi af met een enkele of dubbele solide toegangspoort.

Trappen

HHI Metaalwerken heeft in opdracht van verschillende grote bouwondernemingen en woningbouwverenigingen een grote variatie aan trappen en bordessen geconstrueerd,

Tuinpinant brievenbus

HHI Metaalwerken kan nu een goed alternatief bieden voor dure gemetselde pinanten. Het systeem is inclusief brievenbus met inwerpklep en met automatisering en intercomsysteem te leveren.